traductor

dimecres, 14 de maig del 2014

MAQUILLATGE DE DIA.


        En aquet tipus de maquillatge el que pretenem és proporcionar lluminositat i atractiu al rostre sempre de la forma més natural possible. Per exemple:

     1-    Persones Adultes:
       Discret i natural, es recomana que els productes utilitzats siguin de llarga duració.
       Es poden utilitzar correctors, fons de maquillatge líquid, hidratants en color o espumes... Tot depenent del nostre tipus de pell i l'edat. Ombra d'ulls discreta (1 o dos tons a poder ser mates) i la màscara de pestanyes s'aplicarà amb poc producte. Coloret suau i discret, del mateix to de la barra de llavis.

El maquillatge de dia a de donar 
la sensació que pràcticament
NO estàs maquillada.

2-    Persones joves:
        Si no hi ha grans o imperfeccions molt evidents s'ha d'evitar els fons de maquillatge i utilitzar cremes hidratants amb color (“baby cream”). Pols translúcida i un coloret molt difuminat.
        En els ulls es realitzarà una línia fina acompanyada de poca màscara de pestanyes amb un o dos tons d'ombra molt suaus i sense exagerar. Per als llavis, utilitzarem colors també molt suaus o un gloss.


Recordeu que menys és més, sobretot en aquest tipus de maquillatge. Com menys evident sigui molt millor, encara que la gran avantatge del maquillatge és que podem crear un estil propi, que les normes són per qui les vol seguir i sobretot que "a gustos colors"...

Un secret: és recomanable realitzar pauses entre les aplicacions dels diferents productes i així evitarem que s'empastin (sensació de mascara sobre la pell). també cal tenir en compte els productes que utilitzem; cada vegada més existeixen en el mercat productes naturals que a part d'aconseguir un gran maquillatge ens son beneficiosos per l'organisme... Un bon lloc per descobrir-los és en les botigues d'hebodietètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada