traductor

dimecres, 4 de març del 2015

ELS GRANS OBLIDATS: ELS PEUS.

És una de les parts del nostre cos que treballa de manera incansable; ens mantenen drets, ens porten d’un lloc a l’altre i són els grans oblidats, parlo sens dubte dels PEUS!

Quan abusem d’ells i no els hi donem la importància que es mereixen apareixen les callositats i zones aspres, que són incomodes, visualment desagradables i a vegades doloroses. Per sort existeix la pedicura i gràcies a ella podem recuperar la salut dels nostres peus.


Les quatre pautes més importants per al manteniment dels nostres peus són:

1.     Un bon bany a base de sals (no recomenada per pells molt seques) o olis essencials de llimon, romaní, te verd... Que ens ajudarà a relaxar-nos, eliminar l’energia negativa i a preparar els peus pel pas següent.
2.     Manteniment de les ungles. Les ungles són molt importants; el millor és llimar i no tallar, però si heu de tallar sempre acabeu llimant. Si voleu eliminar la cutícula no l’arranqueu la talleu, ja que així podem evitar infeccions. Si no heu d'ensenyar les ungles no les maquilleu, aquets productes porten molts químics que poden ser nocius, el que és saludable és hidratar-les a base d'olis essencials.
3.     Eliminar les callositats i les zones aspres. Per a pells seques però que no tenen excés de callositats o zones aspres un bon peeling farà el fet. Però si el nostre problema és major també ens podem ajudar de llimes i aparells elèctrics per eliminar aquesta pell acumulada.
1.     Hidratació. La hidratació no és menys important; ja que si ens hidratem bé els peus i ens fem un bon massatge a parta de gaudir molt, recuperem indirectament la salut general (ja que als nostres peus hi són reflexats tots els òrgans del nostre cos) i espaiem l'aparició de les noves callositats.

Cal tenir en compte que si tot i tenir una cura constant dels nostres peus, les callositats reapareixen i el problema persisteix, pot ser  que les sabates que utilitzem al dia a dia no són adequades o necessitem plantilles per a corregir algun problema pedicular que va més enllà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada