traductor

dimarts, 8 d’abril del 2014

MASSOTERÀPIA HOMEOPÀTICA

La Massoteràpia Homeopàtica és un mètode terapèutic que a partir de productes homeopàtics tracta els diferent efectes de l'envelliment cel·lular de la dermis així com qualsevol tipus de dolència física.
A partir de puncions subcutànies en dosis mínimes de medicaments homeopàtics (provinents de la natura) s'obtenen grans resultats amb un risc mínim d'efectes secundaris, millorant la qualitat de la pell i de les diferents patologies físiques que es puguin derivar de l'envelliment. 
És un mètode, segur, eficaç i amb bons resultats si se segueixen els tractaments correctament.






La seva aplicació dins el mon de l'estètica és molt àmplia; grans resultats en tractaments contra la cel·lulitis (correctament lipodistròfia). També es poden tractar: arrugues que no desapareixen totalment però si disminueixen bastant i prevé que n'apareguin de noves. Taques per envelliment o solars, i uns resultats sorprenents en cicatrius, queloides i estries. També mol utilitzada per combatre les zones flàccides ja sigui per envelliment o prevenir-la durant una dieta.



En el cas de les teràpies; la Massoteràpia Homeopàtica es pot utilitzar per infinitat de tractaments. 


Per combatre el dolor ja sigui agut o crònic (traumatismes, lesions, qualsevol àlgia...), regeneració de teixits (tendons, discs lumbars, cartílags), desgast ossi, inflamacions, mala circulació... 

Com és lògic apostar per una vida sana, amb una bona alimentació, exercici i hàbits saludables ens ajudarà a obtenir millors resultats, amb més rapidesa i durabilitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada